Megyei felnőtt bajnokság

Neveztünk a 2021/2022-es bajnokságra is.


2020/2021-ben 16 éves átlagéletkorú lány csapattal indultunk a megyei felnőtt női bajnokságban. Sikerült ismét megnyerni a bajnokságot.

Több info: http://hajduvolley.fw.hu


2019/2020-ban a kevés jelentkezés miatt elmaradt a megyei bajnokság.


2018/2019-ben férfi felnőtt csapatunk második helyet szerzett a megyei felnőtt bajnokságban. A lányok újra megyebajnokok lettek.

Több info: http://hajduvolley.fw.hu


A 2017/2018-as bajnokságban az előző bajnokságokhoz hasonlóan férfi és női csapatot is indítottunk. Férfi felnőtt csapatunk megvédte címét. A lányok újra megyebajnokok lettek, így ismét történelmet írt egyesületünk: Először lett megyebajnok női és férfi csapatunk egyszerre.


A 2016/2017-es bajnokságban, az előző bajnokságokhoz hasonlóan férfi és női csapatot is indítottunk. A női bajnokságban két együttesünk is szerepelt. A férfiak - az egyesület történetében először - megyei bajnokságot nyertek.

A csapatok eredményei a Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség honlapján láthatók: http://hajduvolley.fw.hu


2012 óta folyamatosan indítunk csapatokat a megyei bajnokságban. Az eredmények a Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség honlapján láthatók: http://hajduvolley.fw.hu


Ismét a női és a férfi bajnokságban is indítottunk csapatokat az előző négy bajnoki évhez hasonlóan. A szenior csapatunk a megyei férfi bajnokságban szerepel, az ő eredményeik a szenior csapat linken és a Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség honlapján láthatók. A 2011/2012-es női bajnokságban a versenykiírás értelmében azok a játékosaink nem szerepelhettek, akik a tavalyi vagy az idei bajnokságban NB I-ben vagy NB II-ben pályára léptek.

A hölgyek ennek ellenére 11 győzelemmel és 1 vereséggel megnyerték a bajnokságot. A részletes eredmények a Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség honlapján láthatók: http://hajduvolley.fw.hu


A női és a férfi bajnokságban is indítottunk csapatot az előző három bajnoki évhez hasonlóan. A szenior csapatunk a megyei férfi bajnokságban szerepel, az ő eredményeik a szenior csapat linken és a Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség honlapján láthatók.

A felnőtt női bajnokságban induló 17 éves átlagéletkorú csapatunk eredményei is a Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség honlapján láthatók. Ők az utóbbi négy évben a bajnokság második helyén végeztek, de most játszmaveszteség nélkül, meggyőző fölénnyel megnyerték a bajnokságot!!!


A 2010/2011-es bajnokságban az alábbihoz hasonló csapattal szerepeltünk: 


A 2009/2010-es bajnokságban az alábbi csapattal szerepeltünk: 


A 2008/2009-es bajnokságban az alábbi csapattal szerepeltünk: