Debreceni Páros Teremröplabda Bajnokság

 

A 2012. december 21-én és 22-én  szervezett versenyen a vegyes párosoknál 12 csapat, a női párosoknál 10 gárda, míg a férfiaknál 12 páros játszott.
 

Egyesületünk mindhárom nem versenyein indult és több értékes helyezéssel és éremmel gazdagodott.

Vegyes párosok:

A győzelmet Hunyadvári Ottó oldalán játékosunk Bacsó Bettina szerezte meg. Az ezüstérmeket is egyesületünk két tagja nyerte. Némi meglepetésre a párjához képest nagyon fiatal Kovács Katalin és az ötvenedik évében járó Szombathy András végzett a második helyen. Ezen kívül az 5-12. hely között is több értékes helyezést szereztek játékosaink.
 

1. Bor: Bacsó Bettina (Eötvös DSE), Hunyadvári Ottó (DEAC) 
2. Világvége: Kovács Katalin (Eötvös DSE), Szombathy András (Eötvös DSE)
3. Remegény (Gégény Enikő Flóra - Remete László)

Férfi párosok:

Érmet ebben a nemben nem sikerült szerezni, de több értékes helyezést igen. Például a 4. helyen a Hunyadvári Ottó, Papp János duó végzett.

1. 13-asok (Orosz István - Magyar Tamás)
2. H&V (Hubicska Patrik - Varga László Zsolt)
3. Rétisas HRSE (Balku Bálint - Tóth Attila)

Női párosok:

A hölgyeknél teljes sikert arattunk, hiszen először mindhárom csoportban a győzelmet a mi egységeink szerezték meg, majd a keresztjátékban is az "eötvösös" alakulatok diadalmaskodtak, így a képzeletbeli dobogó mindhárom fokára egyesületünk tagjai állhattak. A bronzérmet a Kovács-Miskolczi Noémi - Kovács Katalin duó szerezte meg. (Kovács Kata volt az egyetlen résztvevő a bajnokságban, aki mindkét nap érmet tudott nyerni.) Az aranyéremért magas színvonalú mérkőzésen felváltva vezettek a csapatok. Végül az ezüstérmet a Jenei Kinga - Pető Tamara páros, míg az aranyat a Hock Renáta - Szabó Kármen egység szerezte meg.

1. Carpe Diem: Hock Renáta (Eötvös DSE) - Szabó Kármen (Eötvös DSE)
2. Eötvös Jenei Kinga (Eötvös DSE) - Pető Tamara (Eötvös DSE)
3. Zabhegyezők: Kovács-Miskolczi Noémi (Eötvös DSE) - Kovács Katalin (Eötvös DSE)